vochtbestrijding in huis

Hoe hoog kan opstijgend vocht komen?

De belangrijkste oorzaak van stijgende vocht is de beweging van het grondwater door permeabele muren. Water in deze wanden wordt opgelost in opgeloste zouten. Het water reist omhoog door capillaire actie. Dit zorgt ervoor dat het vocht bezette delen van het gebouw binnenkomt. Het kan de structuur beschadigen, evenals het interieur van het gebouw.

De Universiteit van Portsmouth heeft een studie uitgevoerd en concludeerde dat de opkomst van vocht in gebouwen een langdurig probleem is. Er zijn al in de 17e eeuw gegevens over dit soort probleem. Tot de tweede helft van de 19e eeuw werd Rising Damp niet gezien als een gezondheidsproblemen. De studie analyseerde gegevens uit verschillende landen, waaronder Duitsland, Portugal en Australiƫ.

Vochtbeheersing is een geweldige manier om de kans op houtrot en rot te verminderen. Als u last heeft van allergieƫn, kan overtollig vocht leiden tot gezondheids- en ademhalingsproblemen. Vochtbeheersingsoplossingen omvatten ventilatiesystemen, ontvochtigers, dompelpompsystemen en vochtsensoren.

vochtbestrijding in huis

vocht bestrijding

vochtbestrijding gent

Relevance

gent
vocht
woning
vakman
prijs
prijzen
water
schimmel
gevel
impregneren
verf
muur
optrekkend vocht
meter
opstijgend vocht
luchtvochtigheid
plaatsen
grondwater
ventilatie
kies
oplossingen
folie
condens
kiezen
vlaamse
ventileren
ventilatie
tarieven
isoleren
sociale netwerken
expertise
vochtdoorslag
factuur
gevelreiniging
vochtigheidsgraad
airco
verven
vocht
muur
schimmelvorming
luchtontvochtiger
luchtwegen
spouwmuur
condens
expert
opties